Login
Inregistrare
Recuperare parola
In caz ca ai uitat parola, introdu in campul de mai jos adresa de email si se va trimite un email cu link pentru resetarea parolei.
Abonare newsletter zilnic!
Cota de TVA la zahar dupa 1 ianuarie 2024

Ioana – Camelia Vișan
Valabil la 29 Noiembrie 2023
Situatie de fapt:
Produsele care au mai mult de 10 g zahar adaugat la 100 g produs trec la TVA 19% de la 1 ianuarie 2024.
Intrebare:
Se înțelege ca zaharul, mierea, siropul de agave, zaharul de cocos, zaharul din curmale, si ceilati indulcitori enumerati in codul fiscal raman cu TVA 9% doar produsele care au 10 g zahar /100 g produs adaos trec la 19%?
Raspuns partial - Testează gratuit timp de 7 zile!
Modificare descrisa in speta intra in vigoare la 01.01.2024 (trecerea la 19% TVA a produselor cu zahar adaugat de minim 10 g/100 g produs, altele decât
Înregistrează-te pentru răspunsul complet
● Alerte Fiscale scrise si video!
● Consultant AI disponibil 24 din 24
● Acces Reviste Bența – Prietenii Fiscalitatii si P. Contabilitatii –
● Acces la baza de date de spețe din toate domeniile de activitate
● Răspundem la orice speță din domeniile fiscalitate, contabilitate și resurse umane
● Dăm răspunsuri personalizate pentru fiecare situație în parte
● Interpretam legislația în așa fel încât să fie pe înțelesul tuturor
● Ai siguranță în relația cu autoritățile
● Te asiguri ca ești în legalitate
Articol scris de catre Ioana – Camelia Vișan, in data de 29 Noiembrie 2023.
Avand la baza studii juridice si o specializare in fiscalitate, practic o abordare a spetelor din doua puncte de vedere, fapt ce imi permite o intelegere mai buna in special in cazul spetelor complexe care nu necesita doar cunostinte in domeniul fiscalitatii.
In decursul ultimilor 8 ani am avut ocazia sa particip la diferite cursuri si seminarii sustinute de specialisti recunoscuti in domeniul fiscalitatii, ajungand astazi sa pot rezolva o gama variata de spete si sa pot raspunde cu promptitudine la intrebarile clientilor.